Col·legi Verge de les Neus Centre privat concertat per la Generalitat mapa del web
Verge de les Neus
Et trobes a: Festes

festes

El col·legi Verge de les Neus integra dintre del seu currículum escolar les tradicions més arrelades a la nostra cultura i les gaudeix junt amb l’alumnat i les seves famílies.

Tot i que el conjunt de festes tradicionals és ampli, l’escola prioritza algunes de elles i les divideix de manera que cada trimestre disposi d’una d’especial dedicació.

Ara per ara, la Castanyada a finals d’octubre, el Carnaval de febrer i la Setmana Cultural per Sant Jordi, són els tres esdeveniments més significatius. Malgrat això, no ens oblidem de dedicar esforços al Nadal, a la diada de la Pau (30 de gener) i a la festa final de curs amb les activitats extraescolars del centre.

Tots aquests aspectes de caire més lúdic, encara que no menys important per als diferents aprenentatges, ens fa crear ambients de convivència difícilment assolibles en processos d’ensenyament més formals.

mnu_lat_01
Verge de les Neus
Pixel
© 2008 COL·LEGI VERGE DE LES NEUS - Rambla del Fondo, 50 - 08922 Santa Coloma de Gramenet - Tel. 93 392 36 51 - Fax 93 468 40 12 - colverne@cvneus.cat