Col·legi Verge de les Neus Centre privat concertat per la Generalitat mapa del web
Verge de les Neus
Et trobes a: Notícies
Notícies

22/11/2016
Conveni de col•laboració entre el Col•legi Verge de les Neus i la Fundació Educativa Xinesa (FEX)

El centre ha iniciat una cooperació amb la Fundació Educativa Xinesa per tal d’oferir a totes les famílies interessades en la cultura i l’aprenentatge de la llengua xinesa la possibilitat de matricular els seus fills en el nostre centre.
L’organització corre a càrrec de l’entitat xinesa que durant el curs escolar farà difusió de la cultura i la llengua del país asiàtic durant els dissabtes del període lectiu del curs.
Aquest conveni entre el Verge de les Neus i la FEX es fa amb la il•lusió i el desig que ens serveixi tant a una comunitat com a l’altra en el coneixement mutu i el respecte per les diferències culturals i ens ajudi a integrar les diversitats.
El nostre centre posa a disposició de la FEX els espais necessaris per impartir les classes de llengua i cultura xinesa i espera que no només les famílies xineses, sinó també les d’altres orígens puguin gaudir de l’oferta que se li ofereix a partir de gener de 2017.

Fotografíes relacionades:
Signatura contracte amb la FEX

© 2008 COL·LEGI VERGE DE LES NEUS - Rambla del Fondo, 50 - 08922 Santa Coloma de Gramenet - Tel. 93 392 36 51 - Fax 93 468 40 12 - colverne@cvneus.cat