Col·legi Verge de les Neus Centre privat concertat per la Generalitat mapa del web
Verge de les Neus
Et trobes a: Etapes > Primària M

Primària M

25/10/2016
ELS DE 3r ANEM A DESCOBRIR LA CIUTAT DE BARCELONA...

I... MITES, ANGELS I LLEGENDES!

Els nens i nenes de 3r hem anat a visitar i descobrir aspectes de la ciutat de Barcelona per a poder conèixer una mica més de la que és una ciutat veïna i , a més, la capital de Catalunya.

El dia no ens ha acompanyat per a poder acabar de gaudir de tot allò que la Ciutat Comtal ens oferia i ens podia mostrar. Però, per altra banda ens ha encantat el dia plujós i ennuvolat que ens ha ajudat a entrar en els misteris ocults de mites i llegendes que té la part antiga de la Ciutat.

A part de veure els serveis de la ciutat, com es mou la gent a Barcelona, com són els seus carrers i les seves tendes. O fins i tot, com és el lloc on es governa i pensen les accions per a tenir cura de la Ciutat. Hem pogut descobrir restes de runes romanes de tombes i aqüeductes, trossos de l'antiga Muralla que protegia la ciutat...
...I fins i tot, hem descobert mites i llegendes sobre àngels que protegien la ciutat, estàtues amagades als ulls dels vianants, calaveres que porten mala sort i restes d'antics temples romans que estaven en el vell mig de la ciutat de BARCINO (que era com es deia la ciutat en l'època romana).

Hem caminat molt, ens ho hem passat genial però...hem après encara més!!!

Fotografíes relacionades:
Bcn
Bcn1
Bcn2
Bcn3
Bcn4
Bcn5
Bcn6

© 2008 COL·LEGI VERGE DE LES NEUS - Rambla del Fondo, 50 - 08922 Santa Coloma de Gramenet - Tel. 93 392 36 51 - Fax 93 468 40 12 - colverne@cvneus.cat